Més hoquei

Carla Dorca va anunciar la seva retirada

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona li va fer un homenatge contra el Liceo. La derrota els va complicar l’OK Lliga femenina

La defensa del Citylift Girona Carla Dorca va anunciar la seva retirada i diumenge va jugar l’últim partit a casa contra el Liceo. La jugadora de Santa Coloma de Farners, de 26 anys, es va formar en la base del Girona i la temporada 2007/08 va fitxar pel Voltregà, on va estar tres anys i va guanyar tots els títols possibles. L’any 2008 –amb quinze anys– va ser campiona mundial absoluta amb Espanya i l’any següent, campiona d’Europa. L’any 2010 va tornar a Girona i va ser dos cops subcampiona de la lliga europea.

En el partit contra el conjunt gallec el club li va fer un petit homenatge. No va poder ser la permanència matemàtica en l’OK Lliga femenina, ja que la derrota ho va impedir, un empat hauria estat suficient. Queden tres jornades, però a les gironines i a les gallegues només dos partits per disputar i sis punts en joc, i el Girona té quatre punts d’avantatge. L’Alcorcón i el Bigues i Riells també hi estan implicats però els queden tres i quatre partits respectivament. El Girona ha de visitar les pistes del Voltregà i el Bigues i Riells, i el Liceo rep a casa l’Sfèric de Terrassa i el Voltregà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)