OK Lliga

Doble èxit de l’hoquei sobre patins gironí

Hoquei sobre patins. Tant el Citylift Girona, en l’Ok Lliga femenina, com el SHUM Frit Ravich, en la primera divisió, han segellat la permanència

El cap de setmana ha estat prolífic per a l’hoquei sobre patins gironí. El Citylift Girona ha segellat la permanència en l’Ok Lliga femenina, mentre que el SHUM Frit Ravich ha celebrat també la permanència matemàtica en la primera divisió masculina. Les gironines van perdre divendres a la pista del Voltregà, el líder, per un ajustat 4-3 encaixant un gol fatídic a 32 segons del final, però la derrota inesperada dissabte del Liceo a casa contra l’Sfèric Terrassa –el cuer–els ha atorgat l’èxit. El SHUM, per la seva banda, ha obtingut amb autoritat el seu quart triomf seguit –1-4 a la pista del Taradell– i canta victòria quan encar falten dues jornades per la final del campionat, una acceleració final sostinguda que li ha evitat patiments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)