OK Lliga

El Caldes venç el Noia i manté la lluita per anar a la CERS

Hoquei patins. Els vallesans van guanyar per la mínima en un partit molt ajustat en què els tres gols es van marcar de falta directa

CALDES 2 NOIA 1

RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Galbas, Alexandre Acsensi i Roger Acsensi –equip inicial–, Rosa, Blanqué, Rovira, Jaume Roca i Sierra.NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Nil Roca, Llorca i Aragonès –equip inicial–; Del Amor, Mendes, Xaus, Casas i Xus Fernández.GOLS:1-0 (32’) Blanqué (f.d.). 2-0 (45’) Galbas (f.d.). 2-1 (49’) Mendes (f.d.).ÀRBITRES:S. Mayor i I. González. Van mostrar targeta blava a Roger Acsensi i Llorca.FALTES:14 del Caldes i 13 del Noia.

El Recam Làser Caldes manté la lluita per aconseguir la classificació per a la copa de la CERS gràcies a la victòria contra el Noia Freixenet. El partit va ser molt anivellat, amb bona actuació dels defenses i els porters, i els tres gols van arribar gràcies a les faltes directes en la segona part. El Noia va lluitar per l’empat fins als darrers segons, però el Caldes va saber aguantar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)