OK Lliga

Marín acarona el rècord

Hoquei sobre patins. El jugador del Reus acumula 56 gols i n’ha de fer almenys un més avui a Lleida per establir un nou registre en l’OK Lliga

El golejador del Reus Raül Marín té avui a la pista del Lleida (21 h) l’oportunitat d’establir un nou rècord de gols en una temporada en l’OK Lliga si marca. Marín acumula 56 gols en 29 jornades i ja ha igualat el registre que va establir Pablo Álvarez en el curs 2013/2014. El reusenc lluita pel seu tercer pitxitxi consecutiu i el quart de la seva carrera. Álvarez n’ha marcat 43 i és segon. L’altre al·licient del Reus és acabar primer de “la lliga dels humans” –o sigui, rere el Barça–, expressió que va fer famosa el seu tècnic, Jordi Garcia, quan era jugador. El subcampionat rere el Barça és un valor honorífic que obtindrà si venç i el Liceo, que té dos punts més i l’average favorable, perd diumenge a Sant Hipòlit. El Lleida ha fet la millor temporada de la seva història amb el títol de la CERS i acabarà cinquè o sisè en funció del seu resultat i del de l’Igualada, que té dos punts menys i demà rep el Lloret. Els igualadins també han fet un curs excepcional.

Ballart, fins al 2021

El Reus va anunciar ahir l’ampliació del contracte del porter de Manlleu Càndid Ballart, que expirava el 2019 i que s’ha allargat fins al 2021. Ballart ha debutat aquest curs amb el club, al qual va arribar procedent del Voltregà. S’afegeix a Casanovas, Rodríguez i Bancells, que ja havien renovat el contracte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)