Europeu

Golejada previsible d’Espanya a Holanda (2-14)

Hoquei patins. L’equip d’Alejandro Domínguez, amb nou catalans, no ha trobat oposició i s’ha emportat la victòria de manera clara en el segon partit de l’europeu

La selecció espanyola, amb nou catalans i un gallec, s’ha tornat a passejar en el segon partit de l’europeu de la Corunya i ha apallissat Holanda. Un penal que Pau Bargalló ha estavellat al pal ha obert la llauna. Roca ha recollit el rebuig i ha assistit al propi Bargalló. Ell mateix, a la mitja distància, ha marcat el 2-0 pràcticament en l’acció posterior. El de Sant Sadurní ha completar el trio de gols en només quatre minuts (3-0).

Liderada pel jugador de l’Igualada Tety Vives i pel seu germà Eric, Holanda no ha trobat arguments. El primer temps ha finalitzar amb 0-6 i el monòleg ha continuat en la segona part, que no ha tingut història. El tècnic Alejandro Domínguez ha mogut la banqueta i ha aprofitat per fer proves.