OK Lliga

El Barça visitarà el Liceo en la primera jornada

Hoquei sobre patins. L’OK Lliga s’iniciarà el 22 de setembre amb el duel entre els dos primers classificats de la passada lliga

El Liceo-Barça en la primera jornada. El sorteig de l’OK Lliga que es va fer ahir al vespre a Barcelona va donar com a resultat que el campió de la lliga passada, el conjunt blaugrana, visiti al subcampió, el conjunt gallec, en el primer partit. L’enfrontament entre dos dels grans de la màxima competició estatal serà el 22 de setembre. El conjunt blaugrana jugarà després dos partits seguits a casa, en la segona i la tercera jornada. El tercer classificat de la temporada passada, el Reus Deportiu s’estrenarà a casa contra el Vendrell. L’enfrontament entre els dos millors equips catalans de la campanya passada, el Barça i el Reus –tercer–, arribarà en la catorzena i la vint-i-novena i penúltima jornada de la competició.La primera volta de l’OK Lliga acabarà el 12 de gener del 2019, mentre que la lliga finalitzarà l’1 de juny

En aquesta temporada 2018/19 debutarà a la màxima categoria estatal el Sant Cugat, que jugarà el seu primer partit a la pista del Lleida Llista, i debutarà a casa en la segona jornada contra el Reus Deportiu. Els altres dos equips que van pujar van ser el Calafell i l’Alcobendas, els penedesencs jugaran primera a la pista del Lloret mentre que els madrilenys s’estrenaran a casa contra el Voltregà. En aquesta temporada els quatre darrers equips de la lliga perdran la categoria.

La supercopa

En aquest acte també es va fer el sorteig de les semifinals de la supercopa d’Espanya, que serà l’inici oficial de la temporada i que es disputarà el 15 i el 16 de setembre a Sant Sadurní d’Anoia. En la primera semifinal s’enfrontaran el Reus i el Liceo, mentre que en la segona el Barça jugarà contra el Noia, l’amfitrió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)