Més hoquei

La sort europea dels onze equips catalans

Hoquei sobre patins. El sorteig de la lliga europea, la WS Europe Cup i la lliga europea femenina es farà aquest matí a Correggio, Itàlia

Els onze equips catalans que aquesta temporada disputaran les competicions europees sabran avui quins seran els seus rivals en el sorteig que es farà a la localitat italiana de Correggio, abans de començar l’europeu juvenil. En la lliga europea els setze equips participants es repartiran en els quatre grups. El Barça, campió de la lliga europea el curs passat, serà un dels quatre caps de sèrie, juntament amb l’Sporting i el Benfica, campió i subcampió de la lliga de Portugal, i el Lodi, el campió italià. El Reus, el Noia, i el Liceo gallec seran els altres representants de l’OK Lliga i sabran a quin grup van a parar.

En la lliga europea femenina hi haurà catorze equips, amb el Manlleu, el Palau de Plegamans i el Voltregà com a representants catalans, i completa la participació de l’OK Lliga femenina el Gijón asturià, que defensarà el títol conquerit l’any passat.

En l’antiga copa de la CERS, ara anomenada WS Europe Cup, hi haurà cinc equips catalans que esperen rival: el Lleida –que defensarà el seu títol–, el Caldes, l’Igualada, el Voltregà i el Girona, que debutarà en una competició europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)