OK Lliga

Malferit, el Barça és més perillós

Hoquei sobre patins. L’equip blaugrana visita Riazor (20 h) en el primer partit de l’OK Lliga disposat a revenjar-se del Liceo, que el va vèncer diumenge passat en la final de la supercopa

L’atzar i el sorteig pur –abans era teledirigit perquè els millors equips es trobessin en les jornades finals– han provocat que el Liceo i el Barça es tornin a veure les cares avui a Riazor. Diumenge passat, van jugar a Sant Sadurní la final de la supercopa amb triomf gallec. “No tindrà cap incidència. Quan acabem de jugar a Riazor faltaran 29 jornades”, sentencia Edu Castro, el tècnic blaugrana, que considera “un gran equip” el seu rival. El curs passat, van empatar a Riazor en un partit polèmic per un gol ben anul·lat a Miras des de mitja pista. L’altre plat fort de la primera jornada és el Reus-Vendrell, un derbi en què els locals volen reivindicar la imatge que van donar en la segona part de la semifinal de la supercopa contra el Liceo i evitar el tram final de la primera. El partit podria significar el debut del portuguès Tiago Rafael.

1a jornada
Alcobendas - Voltregà 17 h
Liceo - Barça Lassa 20 h
Igualada Rigat- Vic 20 h
R. Làser Caldes - Citylift Girona 20 h
Lloret V. Esp.- Calafell T. l’Any 20.15 h
Alcoi - Noia Freixenet 20.15 h
Reus - Vendrell 21 h
Lleida- Sant Cugat 12 h (demà)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)