OK Lliga

El Reus s’endú el derbi

OK Lliga. A l’equip de Jordi Garcia li toca patir amb la reacció vendrellenca després d’un primer temps en què va dominar (2-0)

REUS 3 EL VENDRELL 2

REUS:Ballart, Carballeira, Àlex Rodríguez, Julià i Salvat –equip inicial-, Bancells, Cristian Rodríguez i Tiago Rafael.EL VENDRELL:Camps, Jordi Ferrer, Necchi, Nájera i Pellizzari –equip inicial-, Casado, Mudarra i Miquel..GOLS:1-0, (9’) Salvat. 2-0 (18’) Àlex Rodríguez. 2-1 (37’) Necchi. 3-1 (49’) Julià. 3-2 (49’) Jordi Ferrer.ÀRBITRES:Gómez i Garcia.FALTES:9 del Reus i 9 del Vendrell.

El Reus va arrencar en aquesta nova temporada amb un triomf ajustat (3-2) contra el Vendrell, en un derbi en què li va tocar patir. Els roig-i-negres, en ple procés de formació com a equip, van collar bé el seu rival en el primer temps, però no van poder rematar la feina en la represa i els del Baix Penedès van posar en problemes els locals situant-se a un gol per dos cops, però els va faltar un pas més per puntuar al Palau d’Esports. Els de Jordi Garcia van jugar amb vent favorable durant el primer període, ja que tant Salvat com Àlex Rodríguez van encarrilar la situació. Però quan només els calia resistir i definir al contracop, no van saber fer-ho i el Vendrell va recuperar l’alè escurçant diferències i pressionant el seu rival en dues ocasions, tot i que als de Gonzalo Medina els va faltar un altre gol que mai va arribar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)