Internacional

El Barça jugarà la final de la copa Continental contra el Porto

Hoquei sobre patins. Els blaugrana golegen el Barcelos portuguès (6-2), l’amfitrió

El Barça Lassa disputarà la seva 20a final de la copa Continental, i buscarà el seu divuitè títol contra el Porto, en la repetició de la final de la lliga europea de la temporada passada. Els blaugrana han golejat el Barcelos l’amfitrió (6-2), mentre que el Porto ha superat el Lleida Llista per 3-5. La final es jugarà a les sis de la tarda.

Els blaugrana han intentat imposar el seu ritme de joc des de l’inici, s’han avançat en el minut 3 de joc i han arribat al descans amb un 2-0 al seu favor. Els portuguesos ho han intentat però els blaugrana han estat serens en una pista amb molt d’ambient. En la segona meitat el barça ha anat ampliant la seva avantatge. Els gols els han marcat dos Joao Rodrigues, Pablo Álvarez, Ignacio Alabart, Pau Bargalló i Marc Gual.

El Lleida eliminat

El Lleida Llista no ha pogut donar la sorpresa i ha sigut eliminat en la semifinal de la copa Continental pel Porto portuguès per 3-5. Els lleidatans han fet un bon partit i han lluitat fins al final. En els primers minuts els portuguesos han dominat i s’han avançat amb un 0-2 però Roberto di Benedetto i Maxi Oruste han empatat abans del descans. En la segona meitat el Porto s’ha tornat a avançar de dos gols (2-4) i un nou gol d’Oruste ha anivellat el partit. Els lleidatans han tingut ocasions i han disposat de dues faltes directes que no han transformat i s’han quedat sense final.