OK Lliga

Victòria clara i segon lloc

Hoquei sobre patins. El Barça va derrotar el Caldes en el partit ajornat de la segona jornada i empata a punts amb el Lleida

BarçA 5 CALDES 0

BARÇA LASSA:Sergi Fernández, Gual, Álvarez, Pau Bargalló i Panadero –equip inicial–; Nil Roca, Alabart, Joao Rodrigues, Miguélez i Egurrola.RECAM LÀSER CALDES:Campor, Rovira, Galbas, Rosa i Borja -equip inicial-; Alexandre Acsensi, Roger Acsensi, Blanqué, Ricart i Sierra.GOLS:1-0 (3’) Álvarez. 2-0 (5’) Gual. 3-0 (22’) Alabart. 4-0 (27’) Gual. 5-0 (45’) Joao Rodrigues.ÀRBITRES:À. Tavera i D. Godia.FALTES:3 del Barça i 5 del Caldes.COMENTARI:El Barça Lassa es va posar al dia en la classificació en derrotar per 5-0 el Recam Làser Caldes en el partit ajornat de la segona jornada per la disputa de la copa Continental. Els blaugrana es van situar en la segona posició de la classificació de l’OK Lliga empatats a punts amb el Lleida Llista, que també va recuperar el partit que no havia disputat. Els lleidatans ocupen el lideratge perquè tenen una diferència de gols més gran. Els cinc que va fer el Barça no van ser suficients per situar-se en el primer lloc. En els primers cinc minuts els blaugrana ja guanyaven per 2-0 i al descans s’hi va arribar amb un 3-0, que es va ampliar en la segona meitat. El Caldes, que havia arribat al Palau Blaugrana invicte, va perdre el seu primer partit i es va quedar sense poder marcar cap gol.