OK Lliga

L’Igualada guanya el seu primer partit fora de casa

Hoquei sobre patins. Va sentenciar a la pista de l’Alcoi en els darrers dos minuts

ALCOI 1 IGUALADA 4

PAS ALCOI:Marc Grau, Domínguez, Cañellas, Guimaraes i Cordeiro –equip inicial–; Romano, Mataix, Llisà, Carlos Pérez i Monje.IGUALADA RIGAT:Deitg, Oriol Vives, Pla, Bars i Molas –equip inicial–; Baliu, Tety Vives, Mendez i Del Valle.GOLS:0-1 (11’) Cesar Vives. 0-2 (14’) Oriol Vives. 1-2 (18’) Mataix. 1-3 (48’) Pla, de falta directa. 1-4 (49’) Baliu.ÀRBITRES:J. Gómez i J. Martínez.FALTES:11 de l’Alcoi i 6 de l’Igualada.COMENTARI:L’Igualada Rigat va aconseguir la seva primera victòria fora de casa després de guanyar a la pista de l’Alcoi per 1-4. Els igualadins van sentenciar l’enfrontament i es van assegurar els tres punts en els darrers dos minuts de joc. L’Igualada va agafar avantatge en la primera meitat amb dos gols en tres minuts, però els locals van reduir les diferències i es va arribar al descans amb un curt 1-2. En el segon temps es van mantenir les forces anivellades fins que els igualadins van transformar una falta directa a dos minuts de la fi. La quarta jornada de l’OK Lliga continuarà avui amb sis partits més. Destaca la visita del Barça, que recupera Matías Pascual, a la pista del Vendrell, que encara no ha guanyat, i el Lleida Llista, el líder, jugarà a la pista del Noia. També hi haurà el derbi de les comarques gironines en aquesta jornada: el Girona rebrà el Lloret, que ha puntuat en els dos darrers partits que ha disputat.