Europeu

La federació espanyola proposa el dia 24 per acabar l’europeu femení, i l’europea no l’accepta

Hoquei sobre patins. La WS Europe diu que els arbitres no estan disponibles i que no es pot jugar abans de l’1 de novembre

El minut i 45 segons que falten per acabar de l’últim partit de l’europeu femení entre Portugal i Espanya (2-3), segueixen sense data. La proposta de la Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) no ha sigut acceptada per la federació europea (World Skate Europe Rink Hoquei) perquè els arbitres no estan disponibles, i ara diu que s’han de disputar els 105 segons un cap de setmana posterior a l’1 de novembre.

La federació espanyola va enviar la proposta del dia 24 d’octubre, dimecres vinent, per intenta que tot plegat finalitzes el més aviat possible i evitar causar més perjudicis tant a les jugadores com a les lligues femenines que s’han de començar a disputar. L’OK Lliga femenina aquest mateix dissabte dia 20 i la primera fase de la lliga portuguesa el 4 de novembre.

La resposta de la WS Europe RH ha sigut molt ràpida i no accepta la data perquè els arbitres que estaven dirigint el partit, l’italià Massimiliano Carmazzi i el francês Julien Thibaud, no hi podran ser, un per estar accidentat i l’altre per no estar disponible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)