OK Lliga

El Caldes guanya i es manté en la part alta

OK Lliga. Va superar un Vendrell que encara no sap què és la victòria

VENDRELL 1 CALDES 3

CE VENDRELL:Camps, Jordi Ferrer, Mudarra, Necchi i Nájera –equip inicial–; Lecha, Gerard Miquel, Pellizzari i Arbós.RECAM LÀSER CALDES:Campor, Galbas, Rosa, Alexandre Acsensi i Borja Giménez –equip inicial–; Rovira, Ricart, Roger Acsensi, Blanqué i Sierra.GOLS:1-0 (8’) Gerard Miquel. 1-1 (9’) Rosa, de penal. 1-2 (14’) Ricart. 1-3 (17’) Rovira.ÀRBITRES:M. Díaz i R. Fernández. Van mostrar targeta blava a Pellizzari i Roger Acsensi.FALTES:11 del Vendrell i 8 del Caldes.COMENTARI:El Recam Làser Caldes va guanyar a la pista del Vendrell i es manté en la zona alta de la classificació de l’OK Lliga, empatat a punts amb el Barça, que juga aquest migdia, en la mateixa pista vendrellenca però contra el Calafell. Els vallesans van aconseguir la seva cinquena victòria en sis partits disputats, mentre que els penedesencs encara no coneixen la victòria en aquest inici d’OK Lliga. El Vendrell es va avançar en el minut 8 de partit però només un minut més tard el Caldes va empatar i poc després es va posar a davant. Es va arribar al descans amb un 1-3 favorable als visitants. En la segona meitat els dos equips van tenir ocasions però ja no es van marcar més gols. El Caldes va disposar de dues faltes directes i el Vendrell, d’una però cap conjunt les va saber aprofitar i el resultat es va mantenir.