OK Lliga

Fa la feina i segueix líder

Hoquei sobre patins. El Barça Lassa va disputar una bona primera meitat contra el Calafell i va deixar sentenciat l’enfrontament

CALAFELL 1 BARÇA 6

CALAFELL TOT L’ANY:Serra, Romeu, Torné, Àngel Rodríguez i Pujol –equip inicial–; Palau, Vázquez, Martí i Andreu.BARÇA LASSA:Sergi Fernández, Gual, Álvarez, Pau Bargalló i Panadero –equip inicial–; Pascual, Nil Roca, Alabart, Joao Rodrigues i Egurrola.GOLS:0-1 (9’) Pau Bargalló. 0-2 (10’) Panadero. 0-3 (15’) Joao Rodrigues. 0-4 (19’) Joao Rodrigues. 0-5 (26’) Álvarez. 0-6 (30’) Álvarez. 1-6 (45’) Torné.ÀRBITRES:D. Villar i G. Sandoval.FALTES:8 del Calafell i 6 del Barça.

El Barça Lassa va guanyar el Calafell –a la pista del Vendrell perquè la seva està en obres– i es manté en la primera posició de l’OK Lliga. Els blaugrana van sumar la sisena victòria en sis jornades després de sortir molt centrats a la pista, fer una bona primera meitat i deixar sentenciat el partit amb el 0-4 del descans.

Abans del minut deu de joc, el Barça ja dominava per 0-2 amb gols de Pau Bargalló i Sergi Panadero. Dos gols de Joao Rodrigues, uns minuts després, van situar el 0-4 en el descans. El Calafell va tenir les seves ocasions en el primer temps, la millor un penal que Joan Vázquez no va transformar. Els primers cinc minuts de la segona meitat, Pablo Álvarez va fer dos gols i va arribar el 0-6. Només a cinc minuts del final, Sergi Torné va poder marcar pels locals i va establir el resultat definitiu.