Lliga Europea

El Noia no està encertat i cau davant la pressió del Monza

Lliga europea. Els de Sant Sadurní van aguantar fins al 2-0 de l’inici del segon temps

MONZA 4 NOIA 0

HRC MONZA:Zampoli, Zucchetti, Martínez, Galimberti i Franci –equip inicial–; Nadini i Lazarotto.NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Costa, Llorca i Aragonès –equip inicial–, Edu Fernández, Mendes i Marc Grau.GOLS:1-0 (11’) Nadini. 2-0 (26’) Zucchetti. 3-0 (35’) Martínez. 4-0 (45’) Martínez.ÀRBITRES:Luis Peixoto i Miguel Guilherme (Portugal). Van mostrar targeta blava a Costa.FALTES:10 del Monza i 11 del Noia.COMENTARI:El Noia Freixenet va ser clarament superat a la pista del Monza, en un partit en què no va estar gens encertat i va caure davant la pressió que van fer els italians. En la primera meitat el joc va ser ràpid, amb anades i vingudes, i els italians només van tenir dues ocasions, el gol en una bola perduda a mitja pista i una rematada al pal a poc del descans. El 2-0 del Monza just en el primer minut de la segona part en una jugada en solitari va fer molt de mal a l’equip de Sant Sadurní. El Noia va perdre el rumb del partit i va arribar el 3-0. Els visitants van intentar reaccionar mentre que els italians van mantenir el control del partit. Després del 4-0 el Noia va disposar d’un penal i d’una falta directa en els darrers dos minuts de partit però va ser incapaç de fer gol de l’honor i va ser derrotat.