Lliga Europea

El Reus lluita i cau a casa contra un gran Porto

Lliga europea. Els roig-i-negres es van situar amb un 2-1, però encara no han sumat cap punt en les dues primeres jornades del grup C

REUS 2 PORTO 4

REUS DEPORTIU:Ballart, Salvat, Julià, Àlex Rodríguez i Carballeira –equip inicial–; Cristian Rodríguez, Bancells, Rafael, Escala i Matilla.FC PORTO:Filipe, Costa, Reinaldo Garcia, Alves i Nunes –equip inicial–, Pinto, Cocco, Oliveira, Santos i Carles Grau.GOLS:0-1 (8’) Costa. 1-1 (23’) Salvat. 2-1 (29’) Julià, de falta directa. 2-2 (32’) Cocco. 2-3 (32’) Cocco 2-4 (39’) Oliveira.ÀRBITRES:Luca Molli i Massimiliano Carmazzi (Itàlia). Van mostrar targeta blava a Alves.FALTES:9 del Reus i 9 del Porto.

El Reus Deportiu ho va intentar i va lluitar per aconseguir la victòria o almenys un punt, però no ho va aconseguir i va caure derrotat contra un gran Porto en la segona jornada del grup C. En un Palau d’Esports ple de seguidors, com en els partits de les grans ocasions, els roig-i-negres van remuntar un gol inicial dels portuguesos i es van situar amb un 2-1 però van tornar a perdre i encara no han puntuat en els dos partits que han disputat de la lliga europea. Els reusencs van poder disposar de Romà Bancells, recuperat de la seva lesió.

En els primers minuts César Carballeira va enviar una bola al travesser i en el minut 8 va ser el Porto qui es va avançar. En aquesta primera meitat els portuguesos van tenir ocasions i els reusencs, també, i Joan Salvat va empatar el partit 2 minuts abans del descans.

En l’inici de la segona meitat Gonzalo Alves va veure la targeta blava i Marc Julià va avançar els locals en transformar la falta directa. El Porto va buscar la reacció immediata i la va trobar. Dues accions ràpides d’atac i amb combinacions dins de l’àrea van permetre als portuguesos capgirar el partit i situar-se amb un 2-3. El jugador italià Giulio Cocco va marcar dos gols en 20 segons de diferència i el conjunt portuguès va tornar a dominar. El Reus ho va continuar intentant i va tenir ocasions per empatar, com ara una rematada al pal de Marc Julià quan quedaven 12 minuts per al final. El Porto, però, va saber controlar el partit i, just després de la bona ocasió dels locals, Daniel Oliveira va marcar el 2-4 quan faltaven 11 minuts per al final i pràcticament va assegurar la victòria per al seu equip.