OK Lliga

El Voltregà s’imposa per la mínima al Noia

OK Lliga. El partit es va mantenir obert i amb incertesa fins als darrers segons

VOLTREGÀ 2 NOIA 1

CP VOLTREGÀ:Blai Roca, Crespo, Vargas, Armengol i Molas –equip inicial–; Manrubia, Ballart, Ordeig, Gallifa i Dalmau.NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Costa, Aragonès i Edu Fernández –equip inicial–, Llorca, Marc Grau, Humberto, Montserrat i Xus Fernández.GOLS:1-0 (8’) Vargas. 1-1 (26’) Marc Grau. 2-1 (31’) Ballart.ÀRBITRES:S. Mayor i A. López. Van mostrar targeta blava a Gallifa, Marc Grau i Edu Fernández.FALTES:6 del Voltregà i 9 del Noia.COMENTARI:El Voltregà Stern Motor va superar per la mínima el Noia Freixenet en un partit molt disputat i que va mantenir la incertesa fins al final. Els de Sant Hipòlit van aconseguir la seva segona victòria a casa, mentre que els de Sant Sadurní van encadenar tres partits sense guanyar a la lliga. En el Voltregà va debutar Mia Ordeig, que es va incorporar a l’equip la setmana passada. El conjunt local va aprofitar una de les seves primeres ocasions de perill i Eric Vargas va situar l’1-0 en el marcador en el minut vuit després d’un bon contraatac. Els visitants van agafar el domini de la bola, van tenir ocasions i van desaprofitar un penal. El Voltregà tampoc va aprofitar una directa i es va arribar al descans. En l’inici de la segona meitat Marc Grau va empatar i poc després Adrià Ballart va tornar a avançar els locals. Cada equip va disposar d’una falta directa però no van estar encertats.