OK Lliga

El Caldes guanya el duel de la zona alta al Lleida

OK Lliga. Els dos equips revelació van buscar el triomf en tot moment

caldes 5 lleida 4

RECAM LÀSER CALDES:Campor, Rosa, Alexandre Acsensi, Giménez i Roger Acsensi –equip inicial–, Rovira, Ricart, Galbas, Blanqué i Sierra.CE LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Bruno di Benedetto, Cañellas, Andreu Tomàs i Roberto di Benedetto –equip inicial–; Oruste, Creus, Candanedo, Raúl Fernández i Folguera.GOLS:1-0 (12’) Ricart. 1-1 (22’) Oruste. 2-1 (32’) Rosa. 3-1 (35’) Rosa. 3-2 (37’) Candanedo. 3-3 (42’) Roberto di Benedetto. 4-3 (43’) Rosa. 4-4 (46’) Oruste, de penal, 5-4 (46’) Alexandre Acsensi.ÀRBITRES:A. Gómez i D. Cantos. Van mostrar targeta blava a Giménez, Rosa i Oruste.FALTES:7 del Caldes i 7 del Lleida.

El Recam Làser Caldes va guanyar el duel de la zona alta entre els equips revelació de l’OK Lliga al Lleida Llista. El partit va ser espectacular amb els dos equips buscant la porteria contrària, el gol i els tres punts. El Caldes va sumar la cinquena victòria en els cinc partits que ha jugat en el seu pavelló, i el Lleida va encaixar la seva primera derrota a domicili. Ferran Rosa va marcar tres gols, el porter Cesc Campor va fer grans aturades i el capità Alexandre Acsensi va fer el gol de la victòria, el 5-4, només deu segons després que el Lleida aconseguís el seu últim empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)