OK Lliga

El Barça manté el marge al capdavant de l’OK Lliga

Hoquei sobre patins.L’equip blaugrana derrota el Citylift Girona per 3-0 en el partit que tanca la novena jornada i li du 3 punts al Liceo i al Caldes

El Barça Lassa ha derrotat aquest vespre al Palau el Citylift Girona per 3-0 amb penes i treballs i manté els tres punts de marge sobre el Liceo, que va apallissar l’Alcoi per 8-1, i el sorprenent Recam Làser Caldes, al capdavant de l’OK Lliga. Els gols dels d’Edu Castro els han fet Panaero, Rodrigues, aprofitant un gran servei d’Alabart, i Pascual, després d’una assistència de Gual.

El sorprenent Caldes dirigit per Eduard Candami ha fet el ple de punts a casa (5/5) després de derrotar dimarts en un partit molt intens i entretingut per 5-4 el Lleida Llista, un altre dels grans de la competició. Els calderins es van refer, doncs, de l’eliminació de la copa de la CERS. El quart classificat i últim equip en zona de lliga europea és el Reus, que es va redimir dimarts de la derrota continental a casa contra el Porto de dissabte passat, i va golejar el Lloret amb claredat (7-1). Junt amb el Barça, és l’únic equip que manté la condició d’invicte. A les files del Voltregà, que va derrotar també dimarts per 2-1 el Noia –un triomf meritori–, va debutar el veterà Mia Ordeig. El Girona, el Vendrell, l’Alcoi i el vic ocupen les places de descens. el Sant Cugat se n’ha sortit perquè va guanyar dissabte davant del Calafell el primer partit de la seva història a la màxima categoria. La desena jornada es jugarà dissabte i diumenge vinents.

Resultats de la 9a jornada: Alcobendas-Igualada (1-5); Vendrell-Vic (2-2); Sant Cugat-Calafell (2-1); Voltregà-Noia (2-1); Liceo-Alcoi (8-1); Reus-Lloret (7-1); Caldes-Lleida (5-4) i Barça-Girona (x-x).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)