OK Lliga

El Caldes venç a Calafell i continua imparable

Hoquei patins. L’equip de Candami es manté tercer a tres punts del líder

CALAFELL 1 CALDES 5

CALAFELL TOT L’ANY:Serra, Romeu, Palau, Torné i Pujol -equip inicial-; Rodríguez, Martí, Lambea i Ferrer.RECAM LÀSER CALDES:Campor, ros,a Alexandre Acsensi, Borja i Roger Acsensi -equip inicial-; Galbas, Rovira, Ricart i Blanqué.GOLS:0-1 (23’) Galbas. 0-2 (26’) Rovira. 0-3 (29’) Rovira. 0-4 (35’) Galbas. 1-4 (48’) Pujol, de falta directa. 1-5 (49’) Blanqué, de falta directa.ÀRBITRES:A. López i R. Burgos. Blava a Pujol i a Rovira (2).FALTES:10 del Calafell i 10 del Caldes.

El Recam Làser Caldes va obtenir, ahir amb autoritat a la pista del Calafell, el vuitè triomf del curs i continua tercer de l’Ok Lliga empatat a punts amb el Liceo i a només tres punts del Barça, completant un inici de campionat espectacular en què només ha perdut un partit. Pol Galbas va encarrilar el triomf dels d’Eduard Candami (23’). A més, tot just arrencar el segon temps, el Caldes fer el segon cop de puny mitjançant Rovira, que va tornar a sucar, un minut i mig més tard (0-3). El 0-4 de Galbas va sentenciar el partit. El Calafell, que només ha guanyat un partit a casa, va fer l’1-4 de falta directa, però el Caldes també va marcar en la desena falta local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)