OK Lliga

Torner és l’escollit al Citylift Girona

Hoquei sobre patins. Substituirà Ramon Benito com a entrenador i debutarà dissabte en l’Eurocup

Josep Enric Torner omplirà el buit deixat per Ramon Benito, que dilluns va abandonar el càrrec d’entrenador del Citylift Girona de l’OK Lliga, en acord amb el club, a causa dels mals resultats en les últimes jornades, que han situat l’equip en les posicions de descens de la màxima categoria. Benito, que continua com a director tècnic esportiu del CH Girona, va plantejar al club els noms de possibles substituts que poguessin fer-se càrrec de l’equip, i finalment l’escollit ha estat Torner.

Com Ramon Benito, Torner és de Tordera i acumula una gran experiència com a jugador. Va ser considerat un dels millors del món per les seves qualitats tècniques i per la seva visió de joc. Torner, de 58 anys, va formar-se al CP Tordera, però també va jugar sis temporades al Barça, quatre al Noia i una al Liceo. Va aconseguir cinc copes d’Europa, dues recopes d’Europa i tres lligues espanyoles, entre altres títols en competicions de clubs. També va ser 116 vegades internacional amb la selecció espanyola, amb la qual va guanyar dos mundials i dos europeus. Va retirar-se el 1995, amb 35 anys.

Com a entrenador, Torner va fer-se càrrecs d’equips de base del CP Tordera i de la selecció catalana femenina. Tot i que fa temps que està fora de les banquetes, Torner afronta amb ganes la seva primera experiència com a entrenador d’un equip de l’OK Lliga: “El repte m’agrada. Aquest és un equip que està a baix de tot, però que no s’ho mereix. Ha tingut entrebancs que normalment no es tenen, i per això crec que ha de remuntar.” Es dona la coincidència que el seu fill Enric, a qui ja va entrenar en les categories inferiors del Tordera, és un dels jugadors del Citylift Girona. Torner agraeix l’oportunitat que li han donat el club i Benito, per a qui no estalvia elogis: “És un bon entrenador, però ha tingut el problema que en tota la lliga només ha pogut disposar cinc minuts de tots els jugadors. La del Girona ja és una plantilla curta per a l’OK Lliga i si, a més, tens baixes, tot es complica.”

Torner va dirigir dilluns el seu primer entrenament amb el Citylift, i dissabte debutarà en competició en el partit de l’Eurocup al Palau 2 contra el Lleida Llista (20 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)