OK Lliga

Quatre jornades per entrar en la copa

Hoquei sobre patins. El Barça, el Liceo i el Reus, com a organitzador, ja estan classificats i queden cinc places

Queden quatre jornades perquè acabi la primera volta de l’OK Lliga i se sàpiguen els vuit equips que disputaran la copa del 21 al 24 de febrer del 2019 al pavelló olímpic de Reus. Després d’onze jornades de competició ja hi ha tres equips classificats, el Barça Lassa, el Liceo i el Reus Deportiu Miró com a organitzador, tot i que també hi entrarà esportivament i seran els vuit primers el que es classificaran.

El Recam Làser Caldes, amb els mateixos punts que el conjunt roig-i-negre, té a tocar la plaça per la copa, mentre que després hi ha cinc equips, el Lleida Llista, el Noia Freixenet, l’Igualada Rigat, el Voltregà Stern Motor i l’Alcobendas, que estan en només sis punts de diferència. Sembla que entre ells es disputaran les altres quatre places. El Calafell Tot l’Any i el Lloret Vila Esportiva també podrien tenir possibilitats, tot i que estan a quatre punts del vuitè lloc, mentre que la resta d’equip de la zona més baixa estan pensant més en la seva lluita per evitar la zona de descens de quatre equips aquesta temporada que a jugar la competició del KO.

La dotzena jornada s’inicia avui i hi ha tres partits entre equips de la zona alta de la classificació i de la mitjana-baixa. El Barça, el líder, visita un Lloret que voldrà oferir una imatge millor després de la golejada a Galícia. El Reus –tercer– rep l’Alcobendas amb la intenció de continuar invicte, mentre que el quart classificat, el Caldes, jugarà a la pista del Vic, que s’està refent del mal inici i ha puntuat en els tres últims partits. Per demà hi ha un interessant duel entre el Lleida, el cinquè, i el Liceo, el segon. Els lleidatans intentaran recuperar-se després de les últimes ensopegades en la lliga.

ELS VUIT PRIMERS

El Caldes ho té a tocar, i hi ha cinc equips en sis punts pels altres quatre llocs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)