OK Lliga

El Lleida venç el Liceo en els últims segons i el Barça és més líder

Hoquei sobre patins. Els blaugrana i el Reus es mantenen invictes després de la dotzena jornada de l’OK Lliga i el Caldes es classifica per la copa

El Lleida Llista ha derrotat (5-4) el Liceo, el segon classificat de l’OK Lliga, i això ha permès al Barça Lassa ser més líder i ampliar la seva avantatge fins als sis punts. Després de tres partits sense guanyar els lleidatans han lluitat fins al final contra el conjunt gallec i s’han emportat el premi. El Barça i el Reus han complert amb els seus compromisos d’aquesta jornada i es mantenen invictes. El Barça ha guanyat el Lloret Vila Esportiva (1-3) i el Reus Miró ha superat l’Alcobendas (5-2). El Caldes ha empatat a Vic (5-5) i això l’hi ha permès assegurar-se una plaça per jugar la copa. La resta de resultat han sigut: Citylift Girona - Sant Cugat 3-2, Igualada Rigat - Voltregà Stern Motor 3-1, Alcoi - Vendrell 3-2 i Noia Freixenet - Calafell Tot l’Any 6-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)