OK Lliga

El Noia, a la copa

OK Lliga. Els Vic s’avança amb un 2-0 però a tres minuts del final els visitants empaten

VIC 2 NOIA 2

CP VIC:Burgaya, Mangas, Oller, Urbano i Terns –equip inicial–; Carles Sánchez, Buixaderes, Saladrigues i Raurell.NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Mendes, Llorca i Edu Fernández –equip inicial–; Costa, Montserrat, Marc Grau, Aragonès i Zapater.GOLS:1-0 (8’) Oller. 2-0 (10’) Carles Sánchez. 2-1 (21’) Aragonès. 2-2 (47’) CostaÀRBITRES:M. Díaz i J.A. Ribó.FALTES:8 del Vic i 7 del Noia.COMENTARI:El Noia Freixenet va empatar a la pista del Vic i es va assegurar la seva classificació per a la copa de Reus. Els osonencs es van avançar amb un 2-0 en els primers deu minuts de partit però no van saber mantenir l’avantatge. Abans del descans els de Sant Sadurní van reduir les diferències i quan només faltaven tres minuts per al final van aconseguir empatar.