OK Lliga

Un punt molt treballat

OK Lliga. El Citylift Girona torna a puntuar, i ho fa contra un Recam Làser Caldes de la zona alta que també busca la victòria en tot moment

GIRONA 1 CALDES 1

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Palau i Torner –inicial–; Oriol Garcia, Francisco Fernández i Coll.RECAM LÀSER CALDES:Campor, Rovira, Galbas, Alexandre Acsensi i Giménez –inicial–; Ricart, Rosa, Blanqué, Roger Acsensi i Sierra.GOLS:0-1 (32’) Giménez. 1-1 (33’) Torner.ÀRBITRES:A. de la Hera i D. Calonge.FALTES:2 del Girona i 3 del Caldes.COMENTARI:El Citylift Girona va tornar a puntuar després de tres derrotes seguides, i ho va fer contra un Recam Làser Caldes de la zona alta de la taula. Els gironins van haver de treballar molt per aconseguir un punt, ja que els seus rivals van buscar la victòria en tot moment i van posar a prova el porter local Jaume Llaverola, que va fer grans intervencions. A més, els locals tenien la baixa de Marc Palazón per sanció. El partit va ser molt anivellat i la primera meitat va acabar amb el 0-0 inicial. En la segona meitat el Caldes es va avançar en el marcador en aprofitar Álvaro Giménez un refús del porter del conjunt gironí. La reacció dels locals va ser immediata i un minut després Enric Torner, amb una internada dins l’àrea, va empatar. Els dos equips van disposar d’ocasions per decantar el partit a favor seu, però l’empat es va mantenir.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)