OK Lliga

El Llista Lleida venç el Calafell i trenca la mala ratxa

Hoquei patins. L’equip de Folguera havia perdut els dos últims partits

LLEIDA 2 CALAFELL 0

LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Cañellas, Bruno di Benedetto, Andreu Tomàs i Roberto di Benedetto -equip inicial-; Oruste, Creus i Candanedo.CALAFELL TOT L’ANY:Serra, Palau, Torné, Rodríguez i Pujol -equip inicial-; Romeu, Vázquez, Martí i Lambea.GOLS:1-0 (18’) Creus. 2-0 (46’) Oruste.ÀRBITRES:J. Gómez i D. Calonge.FALTES:8 del Lleida i 8 del Calafell.COMENTARI:El Lleida Llista Blava va posar fi ahir a la ratxa de dues derrotes consecutives i va obtenir contra el Calafell per 2-0 la seva novena victòria del curs. Els penedesencs havien puntuat en els últims quatre partits, amb tres triomfs i un empat que els han deixat en una zona relativament tranquil·la, però ahir no van poder fer res per contrarestar la millora del joc dels d’Albert Folguera, que viuen una situació econòmica molt complicada que ha arribat tot just en la millor etapa esportiva de la història de l’entitat. La sortida fulgurant del Lleida –pressió a dalt, contraatacs, circulació ràpida i ocasions– no va tenir recompensa en bona part per culpa del porter visitant, Martí Serra. Això va ser fins que l’experimentat Creus va obrir la llauna en la primera part. En la segona part, la tònica va prosseguir, amb l’encert de tots dos porters fins que Oruste (46’) va sentenciar el partit marcant el 2-0. Tots dos equips van acabar el duel amb vuit faltes i no hi va haver ni faltes directes ni penals.