Lliga Europea

El Reus i el Noia no tenen marge

Hoquei sobre patins. Lliga europea. Els del Baix Camp no poden fallar a casa contra el Lodi (21 h) i el Noia ha de fer els deures a Montreux. El Barça vol certificar el pas a Follonica

Tant el futur del Reus Miró com el del Noia Freixenet depenen de la jornada d’avui, la cinquena i penúltima de la lliga europea. El Reus quedarà eliminat si falla a casa contra el Lodi (21 h / Esport3), el líder a Itàlia, contra el qual va perdre en la primera volta (3-1). Per anar bé, hauria de guanyar per més de dos gols. El Noia necessita vèncer a Montreux (19 h) i esperar que el Benfica no falli a Monza. Els portuguesos ja estan classificats però s’hi juguen la primera plaça del grup D per evitar uns hipotètics quarts contra el campió, el Barça Lassa. Mala peça al teler. Per això, als d’Alejandro Domínguez els toca espavilar-se i donar un cop de mà al Noia, que té la baixa del sancionat Humberto. Si les premisses es compleixen, els de Pere Varias en farien prou en l’última jornada a casa superant el Monza sense haver d’eixugar el 4-0 d’Itàlia. El Barça, per la seva banda, és el líder del grup A i espera segellar la classificació a la pista del Follonica (18 h), al qual va derrotar al Palau (9-2). Haurà de vigilar, però, perquè els italians van vèncer el portentós Oliveirense (3-2) en la segona jornada. Un triomf li serviria la primera plaça final en safata perquè en la darrera jornada rebrà el Quévert, el cuer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)