Lliga Europea

Lliçó del Barça al Follonica

Lliga europea. L’equip blaugrana segella el passi als quarts com a primer del grup A aprofitant l’ensopegada de l’Oliveirense

FOLLONICA 0 BARÇA 4

FOLLONICA:Menichetti, D. Banini, Rodríguez, Federico Pagnini i Marco Pagnini -equip inicial-; F. Banini, Paghi i GelmàBARÇA LASSA:Fernández, Gual, Panadero, Bargalló i Álvarez -equip inicial-; Roca, Alabart, Rodrigues i Pascual.GOLS:0-1 (15’) Roca. 0-2 (27’) Gual. 0-3 (30’) Gual. 0-4 (38’) Rodrigues.ÀRBITRES:Guilherme i Peixoto (Portugal).FALTES:11 del Follonica i 8 del Barça.

El Barça Lassa va exercir ahir de campió i va segellar l’accés als quarts de la lliga europea amb una golejada intimidatòria a la pista del Follonica amb la qual va aprofitar l’ensopegada de l’Oliveirense a Quévert (4-2) i va certificar el primer lloc del grup A. el seu rival en els quarts de final, per tant, serà el Noia o el Monza.

El triomf va ser coral i a banda de la fam blaugrana al davant, no hi va faltar la seriositat defensiva i les grans aturades del mur Sergi Fernández. Roca va obrir la llauna en el primer temps. Gual, expert en assistències, es va beneficiar de les dels seus companys i va trencar el partit en l’inici del segon. Va fer el 0-2 en un servei d’Álvarez i va clavar el 0-3 aprofitant una passada de Bargalló. Rodrigues va fer el 0-4 assistit per Pascual i Menichetti va treure una directa a Álvarez arran de la desena falta dels desbordats locals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)