Copa

Lluita, però acaba golejat

Hoquei sobre patins. Copa femenina. El Vila-sana és superat clarament pel Gijón

VILA-SANA 0 GIJÓN 6

CP VILA-SANA:Ferrer, Laura Porta, Flores, Comas i Victòria Porta –equip inicial–; Franci, Maria Porta, Sartori, Cid i Leyre López.TELECABLE GIJÓN:Elena González Lolo, Marta González Piquero, Sara González Lolo, Julieta Fernández i Lee –equip inicial–; Soberón, Sanjurjo, Obeso, Roces i Morera.GOLS:0-1 (8’) Lee. 0-2 (23’) Marta González. 0-3 (26’) Lee. 0-4 (41’) Sara González. 0-5 (43’) Marta González, de penal. 0-6 (45’) Sanjurjo.ÀRBITRES:S. Mayor i J. Garcia.FALTES:8 del Vila-sana i 9 del Gijón.

El Vila-sana va lluitar i va intentar plantar cara al Telecable Gijón, però va acabar golejat en la segona semifinal. El conjunt asturià va guanyar per 0-6 i va passar a la final, la quarta de manera consecutiva. El Gijón va estar molt centrat i mai va deixar cap opció al conjunt del Pla d’Urgell de somiar en la classificació.

El Vila-sana va intentar situar-se a la pista, assentar la defensa i buscar les seves ocasions en atac, però en el minut 8 va encaixar el primer gol. En els minuts següents va tenir oportunitats, sobretot en els contraatacs, però no va tenir encert. Un gol a dos minuts del descans i un altre en el primer minut de la segona meitat van posar un clar 0-3 en el marcador per a les asturianes. El conjunt del Pla d’Urgell va seguir lluitant i va crear ocasions per marcar i tornar a entrar en el partit, però no va poder amb la solidesa i l’experiència del conjunt asturià. El Gijón va completar la golejada els darrers deu minuts.