Copa

MARC GUAL

JUGADOR DEL BARÇA LASSA

“Torno a disfrutar de l’hoquei patins”

“Sabíem que si desgastàvem el Liceo des del principi, acabarien caient”

“M’ho passo bé dins de la pista”

El mes­tre de les pas­sa­des, l’home que marca el ritme dels par­tits, ha tor­nat a ser fona­men­tal en el títol de copa del Barça Lassa. Marc Gual (Sant Sadurní, 1980) viu una veri­ta­ble segona joven­tut i l’equip ho agra­eix.

Un títol de copa meri­tori en una com­pe­tició molt igua­lada.
Hi ha hagut par­tits molt inten­sos i s’han deci­dit al final gai­rebé tots. La gent surt molt cons­ci­en­ci­ada perquè saben que en un cap de set­mana pots obte­nir un títol. Nosal­tres també ho estàvem.
Van tren­car la final en un segon temps ful­gu­rant.
Sabíem que si els des­gastàvem dels del prin­cipi aca­ba­rien caient perquè, per mala sort, tenien dues bai­xes, i no podien aguan­tar el ritme nos­tre tot el par­tit. En la pri­mera part ho hem inten­tat; hi ha hagut des­gast però la bola no ha entrat. En la segona hem incre­men­tat més el ritme i han entrat els gols.
És com­pli­cat adap­tar-se a tants can­vis i el con­següent repar­ti­ment de minuts?
Diuen que tenim dos equips a la plan­ti­lla i és així. Tot­hom s’ha d’anar adap­tant. Tots tenim les nos­tres vir­tuts i això s’ha d’anar apro­fi­tant.
Passa un moment òptim.
Estic tor­nant a dis­fru­tar de l’hoquei sobre patins, pas­sant-m’ho bé dins de la pista, que és el que un juga­dor vol. I quan passa això, les coses sur­ten soles, dis­fru­tes i jugues bé.
De moment, una tem­po­rada rodona amb qua­tre títols i els lide­rat­ges de l’OK Lliga i la lliga euro­pea. Ara toca espe­rar rival en els quarts con­ti­nen­tals. Tant de bo sigui el Noia?
Espe­rem que per sort de l’hoquei català pugui pas­sar als quarts i que puguem jugar una gran eli­mi­natòria. Ens els hem tro­bat més d’un cop aquest curs i com s’ha vist en els quarts de la copa són un rival molt dur. A veure si podem arri­bar a la final a qua­tre i acon­se­guir els dos títols que ens que­den.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)