Lliga Europea

El Noia venç el Monza (7-2) i jugarà els quarts de la lliga europea contra el Barça

Hoquei sobre patins.

El Noia Freixenet ha fet història superant avui el Monza (7-2) a l’Ateneu i jugarà els quarts de final de la lliga europea el 23 de març i el 6 d’abril davant del Barça Lassa, el vigent campió. Els blaugrana han derrotat el Quévert francès per 7-2 en un partit intranscendent perquè ja tenien assegurada la primera plaça del grup A, fet que els permetrà jugar la tornada de quarts al Palau. Malauradament, aquests seran els dos únics clubs catalans classificats perquè el Reus Miró ha perdut a la pista del Porto, el vigent subcampió, per 6-3 i ha quedat eliminat. La resta de partits de quarts de final són: Forte dei Marmi-Porto; Lodi-Sporting i Oliveirense-Benfica. El vencedor del duel català se les haurà en la final a quatre –11 i 12 de maig– amb el guanyador de l’eliminatòria entre el Forte dei Marmi i el Porto.

En l’Europa Cup, el Lleida Llista, vigent campió, i el Voltregà, que repeteix, jugaran els dies 27 i 28 d’abril la final a quatre, en la qual s’enfrontaran en les semifinals. L’Igualada Rigat ha quedat eliminat en la pròrroga contra el Sarzana (3-3) després d’haver caigut a Itàlia per 5-4. Els de Ferran López s’han imposat per 3-2 però han encaixat un gol en el temps afegit. El Sarzana jugarà contra el Valdagno o el Viareggio, que s’enfrontaran el dia 16. El Lleida ha derrotat el Nantes (8-3), al qual havia vençut (3-5). El Voltregà ha superat en el seu exili d’Arenys de Munt per 7-3 el Wolfurt –1-8 en l’anada–. Finalment, en l’OK Lliga, s’han avançat tres partits de la 22a jornada. Els resultats són: Citylift Girona-Alcobendas (6-3), Lloret Vila Esportiva-Recam Làser Caldes (0-0) i Sant Cugat-Vendrell (0-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)