OK Lliga

El Noia, a tot drap

Hoquei sobre patins. Apallissa el Liceo en un primer temps memorable (5-0) i se situa a un punt del segon lloc

NOIA 7 LICEO 1

NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Llorca, Costa i Aragonès, -equip inicial-; Fernández, Grau, Montserrat i Urpí.DEPORTIVO LICEO:Malián, Torres, Di Benedetto, Bridge i Miras -equip inicial-;Coy, Ciocale i parga. .GOLS:1-0 (5’) Costa. 2-0 (19’) Llorca, de penal, 3.-0 (20’) Aragonès. 4-0 (22’) Grau. 5-0 (24’) Llorca. 6-0 (25’) Grau. 7-0 (28’) Llorca. 7-1 (40’) Di Benedetto.ÀRBITRES:G. Sandoval i D. Cantos.FALTES:12 del Noia i 13 del Liceo.

L’exigència del partit de dissabte contra el Monza, en què el Noia va certificar la seva classificació per als quarts de la lliga europea, no va impedir que ahir els de Pere Varias, en plena ratxa de joc i de resultats, fessin un pas endavant per lluitar pel subcampionat de l’OK Lliga derrotant el Deportivo Liceo en una altra exhibició (7-1) que millora la diferència de gols del 6-1 de la primera volta.

Sergi Aragonès va estavellar la bola al pal en la primera jugada i Costa va marcar amb un tret ras que es va escolar per sota de Malián. El Noia, conscient de la seva superioritat qualitativa en la rotació malgrat la baixa d’Humberto, pressionava a mitja pista i no donava treva. Al Liceo li costava sortir però feia perill en el contraatac. Llorca va fer el segon (17’) però els àrbitres, pressionats per les protestes visitants, el van anul·lar quan els locals ja el celebraven. El contratemps no va destorbar el Noia, que va continuar de cara a barraca. Llorca, de penal, i Aragonès, 28 segons més tard, van situar el 3-0 contra un rival estabornit. Grau va clavar el quart i, per acabar-ho d’adobar, el visitant Di Benedetto no va aprofitar la directa en la desena falta d’equip local, la conseqüència del ritme vertiginós de l’equip de Pere Varias. El colofó va ser el 5-0 d’Aragonès a 29 segons de la mitja part. La llevantada sadurninenca havia esborrat de la pista el Liceo en un primer tems per emmarcar. El festival va prosseguir en l’arrencada del segon temps amb els gols de Grau i Llorca. Di Benedetto va fer el de l’honor i Grau va fallar la directa en la desena visitant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)