OK Lliga

El Calafell es retroba amb la victòria contra el Voltregà

Hoquei patins. Un solitari gol de Vázquez va donar els tres punts als locals

CALAFELL 1 VOLTREGÀ 0

CALAFELL TOT L’ANY:Martí Serra, Romeu, Torné, Ángel Rodríguez i Pujol –equip inicial–; Palau, Vázquez, Daniel Ferrer, Roger Martí i Andreu.VOLTREGÀ STERN MOTOR:Blai Roca, Vargas, Manrubia, Aleix Molas i Ballart –equip inicial–; Rovira, Ordeig, Gallifa, Armengol i Dalmau.GOL:1-0 (37’) Vázquez.ÀRBITRES:R. Burgos i D. Godia. Van mostrar targeta blava a Armengol i Ballart, del Voltregà.FALTES:11 del Calafell i 10 del Voltregà.COMENTARI:El Calafell Tot l’Any es va retrobar amb la victòria en l’OK Lliga cinc jornades després, en superar per un mínim 1-0 el Voltregà Stern Motor. Un gol de Joan Vázquez a tretze minuts del final va donar els tres punts als locals. Els dos equips va tenir problemes per superar les defenses i els porters contraris, tot i que van crear ocasions. En la primera meitat el Calafell va disposar d’una falta directa per una targeta blava a Petxi Armengol, però Gerard Pujol no va marcar. Pol Gallifa va tenir un penal en l’últim minut del primer temps i tampoc va poder avançar el Voltregà. En la segona part Gerard Pujol va desaprofitar una nova falta directa per una blava a Adrià Ballart i en els dos minuts de superioritat Joan Vázquez va fer l’1-0. Adrià Ballart va tenir una falta directa per empatar a sis minuts de la fi, però el porter Martí Serra la va aturar.