Més hoquei

El Girona reacciona en el tram final i empata

Hoquei patins. Manté la diferència de punts respecte a la zona de descens

GIRONA 2 REUS 2

CITYLIFT GIRONA:Díaz, Romaguera, Castro, Piqué i Vall –equip inicial–; Membreño, Roure, Schuler, Jiménez i Puigdevall.REUS DEPORTIU:Salicrú, Garrote, Vinyet Flix, Ferrer i De Sivatte –equip inicial–; Guillem, Regina Flix, Briva i Anna Sánchez.GOLS:0-1 (19’) Regina Flix. 0-2 (30’) Garrote. 1-2 (42’) Piqué. 2-2 (48’) Castro.ÀRBITRE:M. Soler.FALTES:11 del Girona i 11 del Reus.

El Citylift Girona va reaccionar en els últims deu minuts de partit i va empatar a casa contra el Reus Deportiu (2-2) en l’OK Lliga femenina. El conjunt gironí manté la diferència de punts respecte a la zona de descens que marca el mateix conjunt reusenc. Les gironines es van veure sorpreses pel Reus, que es va avançar en els últims minuts de la primera meitat i que en l’inici de la segona es va situar amb un 0-2. Un gol de Xantal Piqué i un altre de Laia Castro a dos minuts del final van anivellar el partit.