Més hoquei

El Citylift Girona, en el català Fem-16 i Fem-12

Hoquei sobre patins. Els dos campionats de Catalunya femenins de base es disputen des d’avui i fins diumenge a Terrassa i Cambrils

Dos equips femenins de base del Citylift Girona disputaran a partir d’avui i fins diumenge el campionat de Catalunya Fem-16 i Fem-12. L’equip del Citylift Girona Fem-16 disputarà el campionat català a Terrassa i jugarà en el grup A. Debutarà en la competició aquesta tarda contra el Voltregà (17.15 h) i demà, dissabte, jugarà dos partits, al matí contra l’Sfèric Terrassa (10.15 h), l’amfitrió, i a la tarda s’enfrontarà al Manlleu (17.15 h). Els dos primers classificats passaran a jugar la semifinal. En l’altre grup jugaran el Caldes, el Mataró, el Palau i el Cerdanyola. Aquest diumenge es jugaran les semifinals i la final.

En la categoria Fem-12 el Citylift Girona es desplaçarà a Cambrils, on jugarà en el grup B. Debutarà aquest vespre contra el Vic (19.30 h) i demà al migdia s’enfrontarà a l’Arenys de Mar (12 h) i a la tarda jugarà contra el Palau (18.30 h). En l’altre grup jugaran el Vilanova, el Tordera, l’Igualada i el Caldes. Per passar a la semifinal els equips hauran de finalitzar la fase de grups entre els dos primers. Les dues semifinals i la final es jugaran diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)