Internacional

El Porto de Cabestany i Grau guanya la lliga

Hoquei sobre patins.

El Porto va segellar ahir a la nit amb un triomf relativament clar per 6-3 davant del Riba d’Ave en un Dragâo Caixa ple de gom a gom el títol de la lliga portuguesa, el 23è en 37 campionats jugats. Els dragôes són campions quan falta una jornada pel final –el partit d’ahir era ajornat de la 24a jornada–, després d’haver-se mostrat inflexibles a la seva pista (12/12) i amb un balanç de 21 triomfs, un empat i tres derrotes en el campionat més exigent del món.

És el segon títol de lliga del tècnic de Sant Pere de Riudebitlles Guillem Cabestany, que compleix la quarta temporada al club lusità i ha aixecat vuit títols: 2 lligues, 3 copes i 3 supercopes. El penedesenc atresora tretze títols en la seva carrera després dels tres que va obtenir al Vendrell –2 copes i una copa de la CERS– i els dos que va guanyar amb el Breganze: la copa i la supercopa. Cabestany té contracte fins al 2020.

El Porto també té a les seves files al porter lloretenc Carles Grau, que ahir va jugar de titular però que no seguirà al club la temporada vinent perquè marxa al Liceo. Xavi Malián (Liceo) serà el seu substitut. Tampoc no seguirà el capità Hélder Nunes, que defensarà la samarreta del Barça. El Porto succeeix en el palmarès l’Sporting i es treu l’espina de vuit dies fatídics en què va caure contra els de Lisboa tant en els quarts de la copa com en la final de la lliga europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)