OK Lliga

Benito i Comalat, tècnics del Citylift Girona

Hoquei sobre patins. Formaran un tàndem a la banqueta del conjunt gironí de l’OK Lliga en la pròxima temporada

Ramon Benito i Marc Comalat seran els tècnics del primer equip del Citylift Girona a l’OK Lliga la pròxima temporada. Els dos entrenadors formaran un tàndem en l’equip gironí que disputarà la seva quarta temporada en la màxima categoria i la segona en què jugarà la competició europea, l’Europa Cup.

Ramon Benito (Tordera, 44 anys) és l’actual director tècnic del Girona CH i va ser l’entrenador del primer equip gironí des de la temporada 2015/16, en que el va pujar a l’OK Lliga, fins a la meitat de l’actual temporada, en què es va apartar de la banqueta perquè l’equip tingués un revulsiu. Marc Comalat (Arenys de Munt, 43 anys) ha entrenat les últimes tres temporades el Cd’E Arenys de Munt, tant a l’OK Lliga (2017/18) com a la segona categoria estatal, la primera divisió, ara anomenada OK Lliga plata. En la màxima categoria també va entrenar el CP Tordera i el CP Voltregà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)