OK Lliga

El Noia Freixenet incorpora Jordi Ferrer

Hoquei sobre patins. El jugador, format al club de Sant Sadurní, ha estat les últimes sis temporades al Vendrell

Jordi Ferrer (El Vendrell, 1987) és la segona alta del Noia Freixenet per a la propera temporada. Ferrer torna a l’Olímpic on hi va jugar durant dos anys quan era infantil. Prové del Vendrell on ha jugat les sis últimes temporades i ha guanyat una Copa del Rei (2013/14) i una Lliga Catalana (2014/15).

La seva trajectòria esportiva va començar al Vendrell quan tenia 3 anys i, després del seu pas per Sant Sadurní, es va incorporar a les categories formatives del FC Barcelona, on hi va estar cinc anys. En el seu últim any de júnior va guanyar l’Europeu de Saint Omer amb la selecció espanyola.

Com a sènior va començar la seva carrera a Tenerife durant dos anys, on la temporada (2007/08) va guanyar la Copa de la CERS. Després va estar dues temporades a Vilanova on va ser subcampió de la copa (2009/10) i subcampió de la Copa de la CERS (2010/11). Aquella mateixa temporada va jugar, amb la selecció espanyola, el torneig de Montreux.

Abans de tornar al Vendrell, va disputar una temporada amb el Reus Deportiu (2011/12) i una altra amb el CP Vilanova (2012/13).

Jordi Ferrer és la segona novetat del projecte del Noia Freixenet 2019/20, després que la setmana passada es comuniqués l’alta de Pol Manrubia. També han assegurat la seva continuïtat els porters Xus Fernández i Martí Zapater; així com els jugadors Aleix Esteller, Xavi Costa i Sergi Aragonès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)