Més hoquei

Amb la lliga catalana s’inicia la pretemporada

Hoquei sobre patins. Es disputen tres jornades en la fase de grups i després es jugaran a l’olímpic de Vic els quarts, les semifinals i la final

La lliga catalana s’inicia aquest vespre amb la disputa dels cinc partits de la primera jornada. Els 13 equips participants, tots de l’OK Lliga, s’han dividit en quatre grups. En el grup A avui es jugarà el Barça-Girona (21 h) i el Calafell descansarà, mentre que en el grup B hi haurà derbi osonenc amb el Voltregà-Vic (20 h) i el Reus no jugarà. En el grup C es disputarà el Caldes-Lloret (21 h) i el Noia descansarà, mentre que en el grup D hi haurà dos partits, el Lleida-Palafrugell (20 h) i el Taradell-Igualada (20h), que es jugarà a Vic perquè el pavelló de Taradell està ocupat.

La segona jornada es disputarà el dimarts 27 i la tercera, el divendres 30. Els dos primers de cada grup passaran als quarts de final, que es jugaran el dilluns 2 i el dimarts 3 de setembre. Tant els partits de quarts com les semifinals del divendres 6 de setembre i la final del diumenge 8 es jugaran al pavelló olímpic de Vic.

De les quatre edicions jugades des de la seva recuperació el setembre del 2015, el Vendrell va guanyar aquella edició; el Reus, les dues següents, i el Barça es va imposar la temporada passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)