Internacional

Ricard Muñoz, nou seleccionador espanyol femení

Hoquei sobre patins. L’exentrenador del Barça va guanyar 13 títols en cinc temporades al primer equip i relleva Ricardo Ares, que serà el nou tècnic del combinat masculí

L’exentrenador del FC Barcelona Ricard Muñoz serà el nou seleccionador espanyol d’hoquei sobre patins. El català agafa el relleu del basc Ricardo Ares, que serà el nou seleccionador masculí després que Alejandro Domínguez s’acomiadés de l’equip en els World Roller Games de Barcelona.

Ricard Muñoz, que va deixar el càrrec d’entrenador del Barça al final de la temporada 2016/17 després de cinc temporades, va guanyar tretze títols amb el club blaugrana: quatre lligues, tres supercopes, dues lligues europees, dues copes, una copa continental i una copa intercontinental. Després de deixar el càrrec ha continuat vinculat al Barça.

Ares, per la seva banda, ha estat el selecció femení en els tres últims anys, etapa en què ha guanyat dues edicions dels World Roller Games i un campionat d’Europa. Durant aquest temps també ha exercit de segon entrenador de l’equip masculí.

Les seleccions de base mantindran la mateixa estructura amb els catalans Sergi Macià i Jordi Boada com a seleccionadors sub-20 i sub-17.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)