Més hoquei

La sisena en la pròrroga

Hoquei sobre patins. El Barça revalida el títol de la lliga catalana contra un Recam Làser Caldes que planta cara en la seva primera final de la competició i lluita fins al darrer segon

CALDES 3 BARÇA 4

RECAM LÀSER CALDES:Camps, Rovira, Alexandre Acsensi, Cristian Rodríguez i Roger Acsensi –equip inicial–; Giménez, Ricart, Rosa, Blanqué i Beltran.FC BARCELONA:Egurrola, Bargalló, Pascual, Álvarez i Alabart –equip inicial–; Panadero Joao Rodrigues, Roca, Nunes i Sergi Fernández.GOLS:0-1 (5’) Bargalló. 0-2 (6’) Pascual. 1-2 (8’) Rovira. 1-3 (34’) Alabart. 2-3 (44’) Rovira. 3-3 (49’) Cristian Rodríguez. 3-4 (52’) Pascual.ÀRBITRES:A. López i X. Buixeda.FALTES:12 del Caldes i 9 del Barça.

El Barça va revalidar el títol de la lliga catalana i va sumar el sisè de la competició en el seu palmarès, tot i que va haver de lluitar fins al darrer segon de la pròrroga per aconseguir-ho. Els blaugrana van derrotar el Recam Làser Caldes per 3-4 en un partit molt disputat i que va mantenir l’emoció i la incertesa fins als darrers segons del temps suplementari. Amb aquest nou títol, el porter blaugrana Aitor Egurrola va arribar als 72 títols i es converteix en l’esportista del FC barcelona que més títols ha aconseguit en tota la història del club.

Els blaugrana van sortir a disputar la final molt decidits i amb moltes ganes de guanyar i van marcar dos gols en els primers sis minuts amb jugades ràpides. Pau Bargalló va rematar una bona passada dins l’àrea i Matías Pascual va situar el 0-2 en el marcador. Els vallesans van reaccionar ràpid i, en el minut 8, Xavi Rovira va fer l’1-2 amb una rematada al segon pal. El Barça va tenir ocasions i va enviar una bola al pal, però, a mesura que van anar passant els minuts, el joc es va anivellar.

En l’inici de la segona meitat, la intensitat del joc va baixar una mica més i el Barça va marcar l’1-3 amb un xut d’Ignacio Alabart. El Caldes no es va rendir i va enviar una bola al pal. A sis minuts del final, els vallesans van fer la desena falta i els blaugrana van disposar d’una falta directa, però el porter del Caldes, Gerard Camps, la va aturar i, en l’atac següent, Xavi Rovira va anotar el 2-3. El joc va tornar a ser molt intens i el Barça va buscar un nou gol per assegurar-se el triomf i va disposar de bones ocasions. El porter Gerard Camps va fer dues grans aturades a un minut i mig del final i, en l’atac següent, Cristian Rodríguez va marcar l’empat (3-3) i el partit va arribar a la pròrroga de cinc minuts.

En el temps suplementari, els blaugrana van marcar el gol en el segon minut de joc gràcies a Matías Pascual, que va aprofitar un rebuig del porter. El Caldes va buscar l’empat i va tenir una bona ocasió, però la victòria i el títol van ser per al Barça.

Sabíem que seria una final complicada. Al final, ha sortit el caràcter guanyador d’aquest equip i ens hem pogut emportar el títol
És un orgull arribar a aquesta xifra de títols, i un privilegi poder fer tota la carrera esportiva en el Barça
Aitor Egurrola
Palmarès
1989/90 Noia
1990/91 Voltregà
1991/92 Igualada
1992/93 Igualada
1993/94 Igualada
1994/95 Barça
1995/96 Barça
1996/97 Barça
1997/98 Barça
1998/99 Igualada
2015/16 Vendrell
2016/17 Reus
2017/18 Reus
2018/19 Barça
2019/20 Barça

Egurrola arriba als 72 títols amb el Barça

El porter Aitor Egurrola va guanyar el seu títol número 72 amb el FC Barcelona i es va convertir en l’esportista de la història del club que més títols ha guanyat. Aitor Egurrola compartia aquest honor amb el porter d’handbol David Barrufet, que també havia arribat als 71 títols en la seva trajectòria com a jugador blaugrana. Els 72 títols del palmarès del porter de l’equip d’hoquei sobre patins estan repartits en nou competicions: 19 OK Lliga, 11 lligues europees, 11 copes continentals, 11 copes, 10 supercopes, 4 copes Intercontinentals, 3 copes Ibèriques, 1 copa de la CERS i 2 lligues catalanes, amb la que va guanyar ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)