Més hoquei

El Reus i el Barça jugaran la final de la supercopa

Hoquei sobre patins. Els roig-i-negre eliminen en la semifinal al campió, el Liceo (4-2), i els blaugrana superen l’Igualada (3-1) després de remuntar un gol en contra en els darrers deu minuts

El Reus Deportiu Miró i el Barça jugaran demà la final de la supercopa d’Espanya (20.15 h) al pavelló de Les Comes d’Igualada. Els roig-i-negres han eliminat en la semifinal al campió, el Liceo per 4-2, mentre que els blaugrana han superat per 3-1 l’Igualada Rigat, l’amfitrió.

El Reus supera el Liceo en un partit ben plantejat defensivament i en el que el porter Càndid Ballart fa una bona actuació. Àlex Rodríguez inaugura el marcador en la primera meitat i en la segona fa el 2-0, i Joan Salvat el 3-0. Els gallecs reaccionen però Marc Julià marca el 4-1 de falta directa i pràcticament sentencia el partit.

El Barça pateix per derrotar l’Igualada i remunta un gol en contra en els darrers deu minuts. Els igualadins fan una bona defensa i s’avancen a onze minuts del final del partit amb un gol de Tety Vives. Hélder Nunes empatat tot seguit, i en els dos darrers minuts Pablo Álvarez fa dos gols i classifica als blaugrana.