OK Lliga

El Noia perd a casa

Hoquei patins

noia 2 liceo 5

NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Costa, Llorca i Aragonès –inicial–; Ferrer, Manrubia, Salvadó, Montserrat i Zapater.DEPORTIVO LICEO:C. Grau, B. di Benedetto, Torres, Platero i R. di Benedetto –inicial–; Bridge, Oruste, M. Grau, Ciocale i M. Rodríguez.GOLS:0-1 (17’) M. Grau. 1-1 (27’) Esteller. 1-2 (29’) B. di Benedetto. 1-3 (31’) M. Grau. 2-3 (37’) Esteller. 2-4 (41’) Torres. 2-5 (42’) B. di Benedetto.ÀRBITRES:R. Burgos i I. Sanz.FALTES:15 del Noia i 12 del Liceo.COMENTARI:El Noia Freixenet va perdre el seu primer partit a casa. La primera meitat va ser anivellada i es va arribar al descans amb un 0-1. En la segona part el Noia va empatar, però el Liceo va imposar la seva velocitat i es va emportar la victòria.