OK Lliga

El Barça no perdona

Hoquei sobre patins. Redueix la gran actuació del porter Dalmau i venç en la seva primera visita a Taradell

TARADELL 0 BARÇA 5

TARADELL:Dalma, X. Soler, M. Soler, Molera i Dani Rodríguez -equip inicial-; Benito, Martínez, Genís i Casadevall.BARÇA:Egurrola, Bargalló, Panadero, Alabart i Rodrigues -equip inicial-; Pascual, Álvarez, Hélder Nunes i Roca.GOLS:0-1 (14’) Hélder Nunes, de penal. 0-2 (17’) Rodrigues. 0-3 (39’) Bargalló. 0-4 (43’) Rodrtigues. 0-5 (49’) Álvarez.ÀRBITRES:À. Tavera i G. Gorina. Blava a Marc Soler.FALTES:7 del Taradell i 8 del Barça.

El Barça no va fallar en la seva primera visita al Pujoló de Taradell, conjunt que s’estrena a la màxima categoria i que, lògicament, va viure la presència d’un dels millors equips del món amb una gran expectació. L’equip blaugrana no va fer concessions tot i la gran actuació del porter local Albert Dalmau i va resoldre el partit amb tocs de qualitat i molt d’ofici.

Hiperactiu, el Barça va pressionar molt amunt de sortida per ofegar els atacs osonencs, i va disposar de bones ocasions inclòs un tret al pal d’Álvarez (13’). Però el porter del Taradell i la bona actitud defensiva del conjunt de Ferran Moreno van evitar el gol fins que Hélder Nunes va obrir la llauna de penal protestat pels osonencs (14’). João va incrementar l’avantatge amb un gran gol al primer toc agafant a contrapeu Dalmau des del lateral del quadre que va aplanar definitivament el camí al campió (17’). El Taradell va sortir de la cova i va generar situacions de perill propulsat per Xevi Soler en contraatacs molt ràpids. Una blava a Marc Soler a 47 segons del final va propiciar una directa favorable als d’Edu Castro, però aquest cop Dalmau va barrar el pas a Hélder Nunes. El porter va salvar el Taradell en la inferioritat ja en el segon temps. De fet, les seves intervencions va mantenir viu durant molts minuts el seu equip davant d’un rival que continuava perseverant.

El públic es va reanimar encara més quan els àrbitres van assenyalar un penal favorable als de Ferran Moreno (38’). Dani Rodríguez, però, no va marcar. El Barça –8 faltes– no havia matat el partit. Bargalló ho va fer (0-3) retallant a mínims la fe del Pujoló. I Rodrigues i Álvarez el van rematar (0-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)