OK Lliga

Triomf de mèrit del Reus amb Rodríguez estel·lar

Hoquei sobre patins. El jugador osonenc fa quatre gols i propulsa el seu equip, que aguanta la reacció final del Caldes Recam Làser

CALDES 4 REUS 5

CALDES RECAM LÀSER:Camps, R. Acsensi, Rodríguez, Blanqué i A. Acsensi -equip inicial-; Rovira, Giménez, Rosa i Ricart.REUS:Ballart, Giménez, Del Río, Julià i Rodríguez -equip inicial-; Salvat, Bancells i Nájera.GOLS:0-1 (1’) Rodríguez, 0-2 (21’) Rodríguez. 0-3 (24’) Julià, de falta directa. 1-3 (25’) Cristian Rodríguez.- 1-4 (26’) Rodríguez, de penal. 1-5 (30’) Àlex Rodríuez. 2-5 (37’) Rosa. 3-5 (40’) Blanqué. 4-5 (46’) Blanqué (fd) .ÀRBITRES:M. Díaz i J. Sánchez. blav a Giménez.FALTES:18 del Caldes i 11 del Reus.

El Reus, amb Àlex Rodríguez espectacular, ha oblidat la derrota de la primera jornada a Girona i ha agafat velocitat de creuer. Els tres punts d’ahir els va obtenir a la Torre Roja contra un equip molt perillós que mai no es va rendir i que va reaccionar amb orgull. Àlex Rodríguez, omnipresent, va sorprendre el Caldes quan només s’havien consumit dotze segons. L’exroig-i-negre Cristian Rodríguez va estavellar la bola al pal de la porteria del Reus. El Caldes va cometre la vuitena falta a 9:10 de la mitja part, un hàndicap. El Caldes va aguantar una bona estona amb nou faltes –7;49– però Rodríguez va clavar el 0-2 de jugada. La irremissible desena va arribar a tres segons del decans i l’especialista Julià no va perdonar. Cristian va reduir diferències però Àlex, desfermat, va clavar l’1-4 de penal i també l’1-5. Julià va fallar una directa amb 2-5 i el Caldes va fer por amb una gran remuntada, però el Reus va aguantar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)