OK Lliga

El Barça goleja el Caldes en una gran segona meitat

Hoquei sobre patins. Pablo Álvarez i Pau Bargalló marquen tres gols cada un

BARÇA 8 CALDES 1

BARÇA:Sergi Fernández, Bargalló, Panadero, Alabart i João Rodrigues –equip inicial–; Pascual, Álvarez, Nunes, Marc González i Egurrola.CALDES RECAM LÀSER:Camps, Rovira, Cristian Rodríguez, Giménez i Roger Acsensi –equip inicial–; Ricart, Rosa, Alexandre Acsensi, Blanqué i Beltran.GOLS:1-0 (19’) Álvarez. 2-0 (19’) Alabart. 3-0 (27’) Álvarez. 4-0 (38’) Bargalló. 5-0 (41’) João Rodrigues. 6-0 (47’) Bargalló. 6-1 (48’) Blanqué. 7-1 (49’) Álvarez. 8-1 (49’) Bargalló.ÀRBITRES:R. Burgos i S. Mayor.FALTES:10 del Barça i 10 del Caldes.COMENTARI:El Barça va sumar una nova golejada en derrotar per 8-1 el Caldes Recam Làser, en una gran segona meitat. Els blaugrana van tornar a aconseguir un resultat clar i per segona jornada davant la seva afició van marcar vuit gols. Pablo Álvarez i Pau Bargalló van brillar en atac i van marcar tres gols cada un. El conjunt vallesà va resistir en la primera part i la bona actuació del seu porter, Gerard Camps, va mantenir l’empat a zero inicial fins a sis minuts del descans. Dos gols del Barça en el mateix minut van encarrilar la victòria i es va arribar al descans amb el 2-0. En la segona meitat va arribar el tercer gol molt aviat, i el partit va ser controlat completament pels blaugrana, que van anar ampliant a poc a poc el marcador. En els últims minuts va sortir a jugar el jove Marc González, que havia entrat a l’equip blaugrana per la lesió de Nil Roca.