Més hoquei

El Garatge Plana Girona perd a casa contra el cuer

Hoquei patins. Es mantenen en la zona mitjana de l’OK Lliga femenina

GIRONA 1 SANT CUGAT 3

GARATGE PLANA GIRONA:Díaz, Romaguera, Cañadó, Vall i Piqué –equip inicial–; Schuler, Castro, Jiménez i Paituví.PHC SANT CUGAT:Elie, Pujadas, Herrera, Gimeno i Paredes –equip inicial–; Monllao, Anton, Massons, Tamburini i Escudé.GOLS:0-1 (22’) Monllao. 0-2 (46’) Anton. 1-2 (48’) Romaguera. 1-3 (50’) Gimeno.ÀRBITRE:Jaume Anglès.FALTES:8 del Girona i 8 del Sant Cugat.COMENTARI:El Garatge Plana Girona va perdre a casa contra el cuer de l’OK Lliga femenina, el Sant Cugat. Les gironines han encadenat tres derrotes de manera consecutiva, però es mantenen en la zona mitjana de la classificació. La nota positiva del partit va ser el retorn a l’equip gironí de Laia Castro, que va tornar després de l’operació de genoll. El partit va ser força anivellat, però el conjunt visitant va estar més encertat en els minuts finals de cada part. A tres minuts del descans, les vallesanes es van avançar en el resultat (0-1) i, tot i que les gironines ho van intentar, van encaixar el segon gol a quatre minuts del final. Alba Romaguera va fer l’1-2 a dos minuts de la fi, però el Girona no va poder empatar i, en el darrer mig minut, el Sant Cugat va tornar a marcar i amb l’1-3 va sumar els primers punts d’aquesta temporada.