OK Lliga

Clam per la llibertat

OK Lliga. Repartiment de punts i d’implicació en el derbi osonenc de les urgències, que transcendeix per la reivindicació independentista

VOLTREGÀ 1 VIC 1

VOLTREGÀ STERN MOTOR:Roca, Vargas, Ordeig, Gallifa i A. Molas -equip inicial-; Canal, Armengol, Rovira i Serra.VIC:Burgaya, Font, Met Molas, Oller i Povedano -equip inicial-; Carles, Le Berre, Urbano i Font.GOLS:1-0 (18’) Canal. 1-1 (31’) Font.ÀRBITRES:J. Gómez i Á. Tavera.FALTES:9 del Voltregà i 9 del Vic.

El Voltregà i el Vic, que va sumar el primer punt del curs, van empatar ahir un derbi osonenc que passa a la història pel clam de lliberat expressat pel públic i per la complicitat i la implicació de tots dos clubs a pesar de la seva rivalitat acèrrima. Tots dos equips van saltar a la pista amb una pancarta en què es llegia “Llibertat presos polítics” i els jugadors del Vic van lluir samarretes amb el mateix missatge. No van disputar, a més, el primer minut. Mentre els dos capitans es passaven la bola al centre de la pista, el públic, a proposta de la penya de suport al Voltregà Sac i Ganxo, va demanar la llibertat dels presos.

El Voltregà, intens, es va carregar de seguida de faltes –6 en 13’–, però va donar el gran primer avís en una acció de mèrit d’Aleix Molas per darrere de la porteria que va acabar al fons de la xarxa. Els àrbitres, però, van anul·lar el gol. Sigui com vulgui, Canal va avançar els locals amb un tret que va tocar primer al pal (1-0), una alegria per als de Manel Barceló, que, igual que els de Quim López, buscaven el seu primer triomf. El Vic va reaccionar en el segon temps mitjançant Roger Font (1-1), però el conjunt osonenc, alhora, es va carregar de faltes i va cometre la novena a 16’ del final, tot un món. El Vic, però, va aguantar. El Voltregà va fer la novena a falta de tres segons. Tots dos equips es van tancar amb disciplina i els dos porters també van fer molt bé la seva feina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)