OK Lliga

El Girona cedeix el primer punt a casa

OK Lliga. El Calafell es posa a davant en dues ocasions i els gironins saben reaccionar

GIRONA 2 CALAFELL 2

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Gurri, Palacín, Oriol Gracia i Pujol –equip inicial–; Humberto, Mangas, Hernández, David Carles i Coll.CALAFELL TOT L’ANY:Serra, Xaus, Palau, Pellizzari i Torné –equip inicial–; Romeu, Ángel Rodríguez, Raventós, Paris i Marimón.GOLS:0-1 (33’) Romeu. 1-1 (34’) Oriol Garcia. 1-2 (38’) Àngel Rodríguez. 2-2 (49’) Humberto.ÀRBITRES:D. Cantos i G. Gorina.FALTES:12 del Girona i 8 del Calafell.COMENTARI:El Garatge Plana Girona va cedir el primer punt de la temporada a casa, en un partit molt anivellat contra el Calafell Tot l’Any, que es va avançar en dues ocasions en el marcador. Els gironins van dominar els primers minuts del partit, van tenir ocasions i van enviar dues boles al pal. Els penedesencs van anar creant perill a mesura que van passar els minuts, i en la segona meitat van fer el 0-1. El Girona va empatar un minut després però el Calafell es va tornar a avançar (1-2) i va tenir una falta directa per sentenciar, però Jaume Llaverola la va aturar. A falta d’un minut i mig per al final, els gironins van empatar amb un gol d’Humberto Mendes, i continuen invictes al seu pavelló.